П`ятниця, 03.05.2024, 21:57 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2013 » Листопад » 13 » Сьогодні розпочався Національний тиждень безпеки дорожнього руху
Сьогодні розпочався Національний тиждень безпеки дорожнього руху
09:37
Сьогодні розпочався Національний тиждень безпеки дорожнього руху
У рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху в період 2011-2020 р.р., проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН, з 11 по 17 листопада в світі та в Україні проводиться Національний тиждень безпеки дорожнього руху.
Відповідно до завдань Державної цільової програми підвищення рівня безпеки руху, затвердженої постановою КМ України, та доручення КМ України, Управлінням Державтоінспекції в області заплановано провести заходи, спрямовані на профілактику аварійності на дорогах області, зокрема ряд цільових профілактичних операцій «Пішохід», «П’яний за кермом – злочинець», «Безпечна швидкість», «Автобус», «Увага! Діти на дорозі» та інші.
Проблеми аварійності, як на обласному так і державному рівні потребують спільного вирішення усіх інституцій влади, духовних та громадських організацій. Тому Державтоінспекція спільно з управліннями освіти проводить профілактичні заходи у школах по недопущенню дитячого травматизму, звертається до керуючих Єпархій області всіх конфесій про відправлення священиками в церквах Панахид за померлими внаслідок дорожньо-транспортних пригодах, та в проповідях священиків під час Богослужінь просить звернути увагу прихожан на необхідність дотримання Правил дорожнього руху. Адже в області за 10 місяців в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 53 людей, а 321 - отримали травми та каліцтва. Серед загиблих двоє дітей. Ці жертви – наслідки людської неуважності і байдужості на дорогах, як водіїв так і пішоходів.
Впродовж тижня безпеки руху заплановано провести акцію: «Здай кров – врятуй життя», для постраждалих в дорожньо-транспортних пригодах. Під час цієї акції небайдужі люди і ті, кому доводилось стикатися з людським горем і втратою рідних в автопригодах стануть донорами для тих, кому потрібна допомога, хто має шанс на порятунок.
Тож, не залишайтеся осторонь суспільних проблем!
Зробіть свій вклад, подбайте про свою безпеку і безпеку оточуючих!


Категория: Новини в Україні | Переглядів: 535 | Додав: taksi | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]