Середа, 15.05.2024, 05:22 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2012 » Квітень » 1 » Урядовці винайшли дієву «зброю» проти маршрутників-нелегалів?
Урядовці винайшли дієву «зброю» проти маршрутників-нелегалів?
10:08
Фіксувати порушення правил дорожнього руху нелегальними автоперевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів, дозволить впровадження системи безконтактної фіксації порушень – за допомогою відео- та фотозйомки.
Про це повідомив 19 березня Віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков під час наради щодо нелегальних автоперевезень, інформує прес-служба Мінінфраструктури.
«Міністерство інфраструктури запропонує внесення зміни до бюджету, виступить із ініціативою по технічній підтримці безконтактної фіксації порушень ПДР. Ми готові організаційно допомогти у вирішенні цього питання: потрібно визначити місця та які саме технічні засоби найбільш доцільно встановити», - сказав Віце-прем’єр-міністр.
Зафіксоване на фото чи відео порушення, на переконання Б.Колеснікова, зніме будь-які дискусії щодо того, чи було вчинене порушення тим чи іншим перевізником, а відтак – стане причиною для більш пильної уваги до перевізника. Так, численні порушення ПДР та нехтування безпекою пасажирів можуть призвести до анулювання ліцензії в перевізника.
За оцінками Б.Колеснікова, знадобиться від 12 до 18 місяців для оснащення міст-мільйонників, а також Львова та Запоріжжя такою системою фіксації порушень.
«Відео- та фотофіксації – єдиний цивілізований і водночас дієвий механізм впливу на недобросовісних перевізників», - сказав він.
Тільки як це ув»яжеться з Кодексом України про адміністративні правопорушення чиновник не сказав. Певно ще буде думати-гадати. Щось таке вже було в нашому житті, та чисельні звернення автовласників у суди доказали нецівілізованість певних норм ,зокрема тих,що стосувались відео та фото фіксації «на відстані».
 


Категория: Новини в Україні | Переглядів: 595 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
0  
1 taksi   (01.04.2012 10:11) [Матеріал]
думається,що в часі продажності та залежності судів водіям буде важче доказувати в судах свою точку зору- angry


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]