Середа, 08.05.2024, 21:26 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2012 » Листопад » 6 » В місті посилюють відповідальність за безпеку руху
В місті посилюють відповідальність за безпеку руху
22:58
комісія з питань безпеки дорожнього руху та влаштування об`єктів транспортної інфраструктури наводить порядок на дорогах міста. Так 1 листопада цього року на своєму засіданні  було прийнято ряд принципових рішень, а саме:
- ГО "Перше Івано-Франківське об’єднання водіїв таксі” (Б.Дутка) перенести стоянку автомобілів служб таксі 1565 "Карпати” з вулиці Мазепи, 131 на стоянку для паркування транспортних засобів ЦМКЛ.
- Управлінню Державтоінспекції в Івано-Франківській області (В.М.Зінченко) винайти можливість щодо посилення контролю за дотриманням водіями маршрутних автобусів правил дорожнього руху, а саме дотримання рядності на перехрестях вул.Дністровська-Василіянок, Незалежності-Мельника, Незалежності-Б.Лепкого.
-. Проектно-кошторисній групі Департаменту комунального господарства, транспорту і зв`язку виконкому міської ради (І.Данилишин) розробити схему організації дорожнього руху на вулиці Василіянок (на відрізку від перехрестя з вул.Вовчинецька до перехрестя вул.Грушевського-Грюнвальдська), врахувавши встановлення "зеленої стрілки” на світлофорному об’єкті перехрестя вул. Василіянок-Грушевського, що буде дозволяти рух праворуч з вулиці Василіянок на вулицю Грушевського при увімкненому червоному сигналі світлофора та нанесення дорожньої розмітки, а саме дві смуги руху в напрямку вул.Гаркуші і одна смуху руху в напрямку перехрестя з вул.Вовчинецька.
- Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук) вжити відповідні заходи щодо виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків на вулиці Галицькій, де проведено нове асфальтового покриття відповідно до розробленого і погодженого проекту організації дорожнього руху.



Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 537 | Додав: taksi | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
0  
1 taksi   (06.11.2012 23:49) [Матеріал]
surprised


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]