Четвер, 02.05.2024, 10:19 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Квітень » 30 » Міська влада дослуховується до порад Асоціації
Міська влада дослуховується до порад Асоціації
00:13
  В Європейському світі громадські організації відіграють важливу роль в забезпеченні безпеки дорожнього руху.Вони в певній мірі фінансуються з державного бюджету.Роль таких організацій в тому,що члени асоціацій є безпосередніми учасниками дорожнього руху і вони професійніше розбираються в дорожних обставинах.Далі всі пропозиції,зауваження відносно доріг опрацьовуються в організації і передаються уряду для реалізації. Обласна асоціація, без жодної підтримки зі сторони обласної та міської влади , опрацьовує масу інформації для подання своїх пропозицій владі. Це неважко зрозуміти з хронології подій. Нижче наводимо порівняльні приклади:

Влада Івано-Франківська хоче передати 2 вулиці в державну власність

15 Квітня 2010, 16:06, Влада

Міська влада має намір передати 2 вулиці в державну власність. Про це на сесії міськради повідомив перший заступник мера Зіновій Фітель. Зокрема, передати в держвласніть планують вулицю Івасюка та Набережну ім.Стефаника. Відповідне рішення вже прийнято, його подадуть на розгляд обласної ради, а відтак - до Кабінету Міністрів. Причина - необхідність проведення  капітального ремонту цих доріг. Коштів на це в міському бюджеті немає, зазначив Зіновій Фітель.


Пропозиція Асоціації відносно ремонту деяких вулиць.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

"Івано-Франківська обласна асоціація приватних таксистів”

76008 м. Івано-Франківськ , вул. Юліана Целевича, 34, а/с 51,  тел/факс 500-700
Свідоцтво Серія А00 №838937 ідент. код 34844710, www.taksi.at.ua
 
№ 18
від  10 березня 2010 р.



Голові Івано-Франківської ОДА
п. М. Палійчуку


З настанням весни всі  дороги і вулиці по області та по м. Івано-Франківську проявились в не найкращому вигляді.

Про дотримання Державних стандартів України, відносно доріг не приходиться навіть говорити – вони не витримують жодної критики.
Відповідно  до ст.21 Закону України «Про дорожній рух» автомобільні дороги, вулиці поділяються на: загального користування, відомчі чи приватні.

У містах вулиці і дороги поділяються  на магістральні вулиці та дороги,  дороги та вулиці місцевого значення.

В 2009 р. вулицю Набережна (від моста (Пасічна) - до кільця в  с. Крихівці) було відремонтовано, вкладено чималі кошти. На сьогоднішній день, вона знаходиться в такому ж аварійному стані, як до ремонту ( хоча з часу його закінчення пройшло всього  півроку).
Обласній Асоціації не вдалось з’ясувати, кому належить дана магістральна дорога і скільки коштів платників податків витрачено (викинуто на вітер) на її ремонт. Дане питання мали б з’ясувати компетентні органи.

Ми  виступаємо з іншою пропозицією: вулиці Набережна, Івасюка, Незалежності (до повороту на вул. Івасюка) в с. Крихівці (до кільця на  вул. Набережна) по суті несуть характер магістральних доріг,  і повинні в якійсь  відповідній пропорції фінансуватись з місцевого, обласного і Державного бюджетів.

Просимо розглянути нашу пропозицію і прийняти всі заходи для того, щоб названі вулиці були відремонтовані належним чином, щоб достойно  приймати туристів та гостей краю,  в тому числі на Євро -2012.


З повагою


Голова Івано-Франківської 
Асоціації приватних таксистів                              Р. Харук



29.04 '10 

      Звернення до керівників підприємств, підприємців та небайдужих громадян міста
Шановні керівники підприємств, підприємці та небайдужі громадяни міста!
      Зважаючи на цьогорічну сувору зиму і, як наслідок, незадовільний стан міських доріг м. Івано-Франківська та відсутність у міському бюджеті достатнього обсягу коштів для одномоментного комплексного ремонту усього дорожнього господарства міста, міська влада звертається до Вас з пропозицією проявити ініціативу та допомогти рідному місту.
       Меценатство завжди було в пошані та відповідно винагороджувалось. Якщо Ви бажаєте послужити рідному місту, зокрема, вклавши кошти або іншим чином долучитись до ремонту дороги чи тротуару біля власного житлового будинку, офісу чи підприємства, вся територіальна громада Івано-Франківська буде Вам щиро вдячна за такий внесок у розвиток міста. Ми чекаємо на ініціативних підприємців та свідомих мешканців, які мають можливість і бажання допомогти у здійсненні ремонту дорожнього господарства міста. Якщо Ви маєте пропозиції – опишіть їх, будь ласка, та надайте у виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.
      Міська влада обіцяє гідно вшанувати усіх небайдужих мешканців Івано-Франківська, які долучаться до ремонту доріг і тротуарів у Івано-Франківську, встановивши пам’ятні таблички з іменами людей та назвами підприємств, установ, організацій, які долучились до ремонту конкретних вулиць міста. Таким чином, городяни знатимуть про своїх меценатів і благодійників, а наше місто стане ще гарнішим.
      Сподіваємось на вашу підтримку та ініціативність.
     
      З повагою,
      Міський голова м. Івано-Франківська                                       Віктор Анушкевичус



Поради меру Івано-Франківська з приводу ремонту доріг та
 тротуарів від Асоціації


У К Р А Ї Н А
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
"Івано-Франківська обласна асоціація приватних таксистів”



76008 м. Івано-Франківськ , вул. Юліана Целевича, 34, а/с 51,  тел/факс 500-700
Свідоцтво Серія А00 №838937 ідент. код 34844710
 

№ 46
від  19 листопада 2009 р.


                                           
   
    Минає четверте, останнє літо теперішньої влади в м. Івано-Франківську. Дороги - для водіїв і тротуари, пішохідні переходи - для безпеки пішоходів не покращились.
    Обласна Асоціація приватних таксистів неодноразово критикувала владу і звертала увагу, подавала свої пропозиції щодо покращення стану дорожнього господарства в місті.
Складається враження, що міські чиновники працюють з «дня на день» не маючи ніяких перспективних , розроблених планів.
Тому,  враховуючи вкрай незадовільний стан доріг, тротуарів, дорожньої інфраструктури, обласна Асоціація виступає з ініціативою і звертається до підприємців допомогти владі і облаштувати прилеглі, до своїх офісів, території.
Для цього міській владі необхідно виступити із заохочувальною  ініціативою. Відповідально, з розумінням підійти до пропозицій Асоціації.

Влада повинна:

•    розробити чіткі умови, а це – визначити комунальні, профільні, професійні підприємства, які зможуть якісно провести відповідні роботи (без особливих «накруток»);

•    визначити місця (дороги і тротуари) де знаходяться офіси підприємств (підприємців), а також визначити «критичні» місця доріг, тротуарів;

•    звернутись з відозвою – проханням до підприємців, меценатів (може хтось із патріотичних міркувань захоче прислужитись рідному Івано-Франківську).

Всі роботи проводити відкрито, широко інформуючи громадськість. Можна визначити особливі подяки, нагороди для підприємців. Взяти до уваги інші ділові пропозиції, які можуть стосуватись покращення доріг і тротуарів.

Ми переконані, що в місті Івано-Франківську знайдеться багато людей, які люблять свою малу Батьківщину і зі всієї душі долучаться до доброї справи.


Голова Івано-Франківської обласної
Асоціації приватних таксистів                                                      Роман Харук

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 770 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]