Четвер, 02.05.2024, 03:11 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Квітень » 28 » Перевибори повинні відбутися!
Перевибори повинні відбутися!
17:37
Новий уряд прийняв рішення перевести всіх «спрощенців» на загальну систему оподаткування. Про це заявив куратор з економічних питань кабінету міністрів С. Тігіпко.

    Це відповідно означає, що всі самозайняті перевізники змушені мати (вважай, утримувати за свої кровні копійки) свого бухгалтера. Такі «економічно-обгрунтовані дії» нової влади заженуть 3 млн. підприємців малого бізнесу або в тінь, або в банкрутство.

    Попередній Кабмін уже приймав рішення, яким зобов’язував єдинників сплачувати 51 гривню на загальнообов’язкове пенсійне страхування. Тоді підприємцям вдалось вгамувати апетити влади.

    Всі ці дії державників вимагають кардинальних дій зі сторони суспільства, а саме провести перевибори, як до органів місцевої влади, так і до Верховної Зради. Бо народні обранці вже не можуть вести народ до покращення добробуту  сьогодні.

    Асоціація і інші перевізники ще в 2009 році звертали увагу міського голови на незадовільний стан доріг, через який міські водії терплять збитки за ремонт своїх автомобілів. Надіялись, що В. Анушкевичус налагодить  роботу, як асфальтного заводу, так і КП ДРЕО. Однак, уже сьогодні видно, що міський голова в дійсності - є міським банкротом. Комунальні підприємства доведені до руйнації, або  напівлегально перебувають в приватних руках.

    Міський голова стверджує, що від асоціацій перевізників немає пропозицій. Фактично від міської влади – немає відповідей на чисельні звернення від перевізників.

Саме тому 26.04.2010 р. перевізники підписали звернення до депутатів міської ради з вимогою їхнього звернення до Верховної Ради про призначення позачергових виборів міського голови.

Категория: Новини Прикарпаття | Переглядів: 619 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]