Четвер, 02.05.2024, 10:00 | Приветствую Вас Гість | Регистрация | Вход
Головна » 2010 » Квітень » 27 » Водій "швидкої" Януковича теж винен в ДТП
Водій "швидкої" Януковича теж винен в ДТП
17:14
Водій автомобіля "швидкої допомоги" кортежу президента України Віктора Януковича винен в ДТП, події 21 квітня на виїзді з проспекту Миколи Бажана на Бориспільське шосе в Києві. Таку думку висловив колишній співробітник "Кобри" - спецпідрозділу, що забезпечував супровід офіційних делегацій, пише газета "Сьогодні".

Він убачає в ЧП дві причини. "Винні і водій "швидкої", і керівник охорони кортежу, що не передав по рації про авто, що відстало, - сказав офіцер. - Коли якась машина відстає від колони, від керівника охорони кортежу поступає інформація: "Автомобіль такий-то знаходиться на такому-то видаленні, забезпечити проїзд!". І регулювальники сприяють руху. Що стосується "швидкої", по ПДР, водій оперативної машини при включеному спецсигналі може відступити від правил, але тільки якщо це не створює небезпеки для інших учасників руху. Інспектор підняв жезл - це означало, що все повинно зупинитися, у тому числі і "швидка"! Це все одно як жовтий сигнал світлофора на перехресті".
"Тепер "козла відпущення" зроблять з регулювальника або спишуть всі на загиблого таксиста", - сказав екс-співробітник "Кобри".
  
Нагадаємо, в ДТП винять водія ВАЗ-2110 (таксі), який в результаті загинув. Як заявили в ДАІ, водій таксі не відмітив застережливого сигналу регулювальника.

Пасажири, що отримали травми, в даний час знаходяться в реанімації, одна з них в комі.
Як повідомлялося, 21 квітня автомобіль "швидкої допомоги" кортежу президента України Віктора Януковича потрапив в ДТП на виїзді з проспекту Миколи Бажана на Бориспільське шосе. Кортеж слідував в аеропорт "Бориспіль", звідки український президент їхав на зустріч з російським колегою Дмитром Ведмежим. В результаті ДТП одна людина (водій "десятки") загинула, двоє отримали травми. За інформацією ДАІ, винен в ДТП водій таксі.

Янукович доручив генеральному прокуророві України Олександру Медведько узяти під особистий контроль розслідування цієї справи, провести його об'єктивно і строго покарати винних.




Категория: Новини в Україні | Переглядів: 668 | Додав: taksi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]